Kategorier
Varmepumpe

Nå er det høysesong for varmepumpe

Er du på jakt etter varmepumpe er dette en god tid å finne gode tilbud på for nå er høysesongen i gang.

Så hvorfor er dette høysesongen lurer du kanskje på, ettersom varmepumper faktisk kan kjøpes hele året, og det finnes gode argumenter uansett hvilken tid på året man faktisk kjøper den. Det viktigste er vel strengt tatt at man skaffer seg en varmepumpe og ikke når på året man skaffer seg den. Varmepumpa kan brukes uansett når på året det er om du kjøper en varmepumpe som både kjøler og varmer.

Gode tilbud er sparte penger

Ja, det som er positivt er jo at man kan få gode tilbud på høsten, om man finner rette forhandler. Man må bare sørge for at man ikke lar prisen gå på bekostning av kvalitet. En måte å få godt tilbud på varmepumpe men samtidig sørge for at kvaliteten er bra, er gjennom en anbudstjeneste som for eksempel tjenestetorget.

En varmepumpe kan brukes hele året.
Det kan lønne seg å ha varmepumpe året rundt og kjøpe det på det tidspunktet man kan få en god pris.

Det er veldig enkelt og tar ikke nødvendigvis så veldig lang tid. Du legger ut informasjon om bolig og hva du ønsker av varmepumpen og så vil de forskjellige leverandører ta kontakt med deg for å gi deg sitt beste tilbud.

Bruk gjerne litt tid

Når du skal velge så bør du ta litt tid på å lese gjennom tilbudene. Se på hvilke varmepumper som er lagt inn i tilbudet og hvorvidt de har god kvalitet. Er det slik at det er installering inkludert, hvilke tilleggsutstyr er tilgjengelig og hva er prisene på serviceavtaler. For du bør faktisk ha serviceavtale slik at de kommer å sjekker pumpen om noe skulle vise seg å være galt med den.

Når du har funnet de beste selskapene så ber du dem om å komme på befaring slik at de kan få oversikt over hvor det er best å ha varmepumpe i ditt hus og hvor mye det faktisk vil komme på prismessig. Det er vanskelig for dem å si faktisk pris før de har sett boligen, og kan vurdere hvor pumpen skal plasseres.