Kategorier
Varmepumpe

Nå er det sommer – men forbered deg på vinteren

Når det er varmt og godt både inne og ute er det vanskelig å forestille seg hvor kaldt det faktisk kan bli når vinteren kommer. La dette bli året der du forbereder deg på vinteren. Vurder varmepumpe.

Dersom du skaffer deg varmepumpe vil du få en god og varm innetemperatur. I tillegg vil du spare penger på strømregningene.

Hva slags varmepumpe skal du velge?

Det beste er å kjøpe en varmepumpe av et kjent merke. Velg gjerne IVT, Toshiba, Mitsubishi Electric, LG, Panasonic, Hitachi og Daikin. Disse har blitt testet og har dokumentert gode resultater. Det er faktisk slik at ukjente merker scorer dårligst i tester.

Forberede deg til vinteren og skaff deg varmepumpe nå
Forberede deg til vinteren og skaff deg varmepumpe nå

Det finnes ulike typer

Før du kjøper varmepumpe må du tenke på hvilket klima det er der du bor og hva slags oppvarmingsbehov du har. Hvordan boligen din er lagt opp vil påvirke. Du kan velge luft til luft, luft til vann, væske til vann eller avstrekksvarmepumpe. Finn ut hva du trenger. Du må finne ut hvilken ytelse du vil ha og trenger. Dette avhenger for eksempel av hvor i landet du bor.

Ikke glem vinteren fordi det er varmt nå

Selv om solen skinner og leiligheten eller huset holder mange grader, er det slik at vinteren alltid kommer for fullt her i Norge. Noen ganger kommer den kanskje litt brått på for de fleste av oss. Strømregningene blir dyre og dette påvirker hverdagen vår. Det er svært få av oss som liker å betale store regninger mens vi fryser. Derfor kan det være lurt å allerede nå skaffe seg en varmepumpe. Da blir vinteren mye enklere – det kan til og med hende du kan smile og kose deg hver eneste dag. Hele vinteren.