Kategorier
Varmepumpe

Finn din varmepumpeleverandør

Har du bestemt deg for å kjøpe varmepumpe? Lurt! Det som gjenstår da er å finne din varmepumpeleverandør.

Det er uten tvil et godt valg å skaffe seg varmepumpe. Det betyr et bedre inneklima, både om vinteren og om sommeren. Det er med andre ord bare å glede seg til den er i hus.

Best i test

Mange ønsker seg en varmepumpe best i test. Når du skal velge pumpe er det slettes ikke dumt å ta en titt på de testene som finnes. Dette kan gi deg et godt innblikk og det kan hende du finner noen modeller du gjerne vil vite mer om. Husk på at du ikke kun skal lene deg mot testene, du bør også snakke med noen leverandører som er eksperter på varmepumper.

Velg virkemåte

Det finnes både mange merker og mange modeller på markedet. I tillegg finnes det også ulike virkemåter, og dette er trolig det første valget du bør ta. Skal du ha en luft til luft varmepumpe? Skal du ha luft til vann varmepumpe? Eller skal du gå for en avtrekksvarmepumpe? Dette må du finne ut av!

Hvis du er usikker kan du gjerne ta kontakt med de som selger varmepumper. De har god kunnskap om dette og hjelper deg gjerne videre.

Bestem deg for pris

Siden det finnes varmepumper i svært ulike prisklasser, kan det være lurt å ha gjort seg opp en tanke om hvor mye penger du skal bruke på dette. Hvis du opplyser om denne prisen blir det også lettere for leverandøren å komme med forslag til varmepumper som passer godt for deg.

Be om flere tilbud

Så kommer vi til det som er absolutt viktigst. Det er dumt å kun få ett pristilbud, da vil du aldri kunne vite om du kunne fått varmepumpen og montering billigere et annet sted. Et godt råd er derfor å ta kontakt med flere ulike leverandører og be om tilbud. Når du har mottatt disse kan du sammenligne pris og deretter ta et valg.

Leverandørene vil gjerne ha deg som kunde, derfor strekker de seg langt for å hjelpe deg med å finne den perfekte varmepumpen. Det er uansett du som bestemmer, pass bare på at du har sett på flere muligheter før du velger deg ut hvem som skal installere pumpen!