Kategorier
Varmepumpe

Før du kjøper varmepumpe burde du få med deg disse tipsene

Mange av oss vurderer varmepumpe. Du har kanskje allerede bestemt deg for å gå til innkjøp av en slik? Da kan det være nyttig å få med seg tre gode tips før du drar kortet.

  1. Sammenlign priser og produkter

Det kan godt hende at du allerede har oppdaget noe som tilsynelatende ser ut som gode tilbud på varmepumper. Sørg for at du er helt sikker på at prisen som har blitt oppgitt er en totalpris på både produkt og installasjon, og ikke bare for selve varmepumpen. Du bør også sammenligne, slik at du er helt sikker på at du ikke betaler mer enn du trenger – det er jo bare dumt!

  1. Finn varmepumpen som passer deg og din bolig

Det er ikke noe vits å gå til innkjøp av en varmepumpe som passer best hos naboen, eller hos svigermor. Det finnes en rekke ulike modeller på markedet, men ikke alle passer til akkurat din bolig. Be ekspertene om hjelp, og få råd til å finne din perfekte varmepumpe. Ekspertene vet hva du trenger når de får opplyst hvor du bor, hva slags størrelse boligen har og hvordan planløsningen er. Vær sikker på at du skaffer deg en varmepumpe som dekker dine behov.

  1. Sjekk støtteordninger

Det er ulike støtteordninger for varmepumper som varierer ut fra hva slags varmepumpe du skal ha og hvor i landet du bor. En varmepumpeforhandler kan gi deg gode råd om disse støtteordningene, og samtidig gi deg et tilbud.

En varmepumpe gir jevn temperatur hele året
En varmepumpe gir jevn temperatur hele året

Nå som du har lest disse tipsene, er sannsynligheten større for at du gjennomfører et godt kjøp. Ikke vær redd for å kontakte eksperter, og bruk noe tid på å sammenligne. Da ligger du godt an! Da gjenstår det bare å ønske deg et godt kjøp – og muligens en behagelig sommer og en varm vinter.