Kategorier
Varmepumpe

Det kan være lurt å kjøpe varmepumpe utenfor sesong

Det er ikke overraskende at du vurderer å investere i en varmepumpe. Flere og flere velger dette alternativet for oppvarming og nedkjøling. Visste du at det kan være lurt å kjøpe varmepumpe utenfor sesong?

Det er store svingninger på pris i og utenfor sesong. Dette kommer av at leverandørene gjerne har fullt opp i høysesong, mens de til gjengjeld har mye ledig kapasitet i lavsesong. Bruk lavsesongen til din fordel, og skaff deg en best mulig pris på varmepumpen du ønsker deg.

Vær for øvrig oppmerksom på at størrelsen på inngrepet i huset ditt avhenger av hva slags varmepumpe du skal ha installert. Alle pumpene krever noe arbeid på huset, derfor anbefales det å gjøre dette i sommerhalvåret.

Dersom du har planlagt oppussing og ønsker deg en varmepumpe, kan det være lurt å gjøre dette samtidig. Både for å få best mulig installasjon og for å få et best mulig sluttresultat.

Det kan være lurt å ta kontakt med ulike leverandører for å finne ut når du kan få varmepumpen installert til billigst mulig penge. Lavsesongen er et godt tips til deg som er opptatt av å spare penger, men som er veldig klar for å få en varmepumpe i hus.

Før du tar kontakt med leverandør og ber om tilbud kan det være lurt å undersøke hvilke modeller som er best i test, men du kan også få gode anbefalinger fra leverandørene. De kan fortelle deg hva du trenger, med tanke på hva slags bolig du har og hvilke behov som skal dekkes.

Har du lyst på varmepumpe? I så fall kan det altså være lurt å kjøpe utenfor sesong. Uansett blir du nok veldig takknemlig neste vinter, dersom du har varmepumpen ferdig installert og klar til bruk!

Kjøp varmepumpe utenfor sesong og få ekstra gode tilbud
Kjøp varmepumpe utenfor sesong og få ekstra gode tilbud